Banor

I östersund finns två banor på vardera 9 hål. Den ena ligger vid Parkskolan inne i stan och den andra vid Vallaskolan på Frösön. Parkskolans bana är av lättsammare karaktär då den är belägen i en park med stora gräsytor. Vallaskolans bana är å andra sidan belägen i mestadels skog med nämnvärda höjdskillnader som gör banan mer krävande.

 

 

Parkskolans Discgolfbana

 

Bankarta

 

Hålkartor

 

Karta

Ca tio minuters promenad från centrum. Med bil parkerar man enklast vid sporthallens kortsida eller på kapellets parkering. 

 

 

Vallaskolans Discgolfbana

 

Bankarta eller Bankarta

 

Vägbeskrivning:

Med bil - Från centrum mot frösön. Kör av frösöbron höger och följ Vallaleden ca 3 km. Sväng vänster mot Valla centrum och vänster igen, in på Ica-parkeringen. Promenera sedan höger om butiksentrén. Ta sikte på lekställningarna. Utkastet för hål 1 ligger vid konstgräsplanens bortre långsida i höjd med lyktstolpen.

 

Med buss - Från centrum mot Härke med buss 4 till hållplats Vallaskolan. Gå under vägen. Promenera sedan höger om butiksentrén. Ta sikte på lekställningarna. Utkastet för hål 1 ligger vid konstgräsplanens bortre långsida i höjd med lyktstolpen.

 

Med cykel - Följ röd sträckning till Valla så kommer du till busshållplatsen Valla centrum. Där ser du Ica som du håller höger om och försök sedan lista ut vägen med hjälp av ovanstående beskrivningar.

 

Med benen - Från centrum, gå till närmsta busshållplats och följ ovanstående instruktioner eller använd tummen och lifta med en vänlig chaufför som tar dig till Valla centrum.

 

petherimotljus.jpg

Våra aktiviteter 

 

VECKOGOLF

Tisdagar 18.00, Parkskolan
Torsdagar 18.00, Vallaskolan

 

ALLA är välkomna!

 

 
Nyttiga länkar

 

Klubbrabatt på discar

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)